vrijdag, 20 april 2018 14:15

Kunst in de etalage - Doe mee met Rondje Kunst

Ben jij creatief actief? Dan kun je het winkelend publiek bij Winkelcentrum Het Rond verrassen met jouw kunstwerk(en). Meld je nu aan als deelnemer bij Rondje Kunst Houten 2018 en exposeer straks je werk in een etalage op het Rond.

Tijdens Rondje Kunst kun je dit jaar van 1 september t/m 15 september 2018 jouw werk(en) exposeren in een etalage op Het Rond bij een van de deelnemende winkels. Iedereen mag meedoen.

Houtenaren die wekelijks naar een cursus gaan, werken in een open atelier, alleen thuis creatief zijn of meer professioneel werken mogen zich aanmelden voor Rondje Kunst. Allerlei kunstwerken zijn welkom in de tentoonstelling, zoals schilderijen, keramiek, fotografie, handenarbeid, tekeningen, houtwerk, sieraden en nog veel meer. Kunstenaars uit de gemeente Houten van beginners tot meer gevorderd, van amateur tot (semi) professional, iedereen is welkom om zijn werk te exposeren.

Rondje Kunst is een initiatief van Educatie Aan de Slinger, Belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond, Kunst om de Hoek en Ars Peintura. Net als vorige jaren wordt de expositie in samenwerking met Belangenvereniging Winkelcentrum Het Rond georganiseerd. De opening op 1 september valt dit jaar samen met de jaarlijkse activiteitenmarkt.

Aanmelden

Marjolijn Fijten co├Ârdineert het project dit jaar. Je kunt haar voor meer informatie, of om je meteen aan te melden mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Winkeliers die mee willen doen met Rondje Kunst kunnen zich ook per mail aanmelden. Na 15 juni sluit de inschrijving en dan kunnen exposanten zelf een deelnemende winkel benaderen voor het maken van een match.