vrijdag, 27 april 2018 04:50

Zomerpakkettenactie

Voor veel mensen is de zomer een tijd van erop uitgaan, gezellige dagjes uit of op vakantie in binnen- of buitenland. Maar voor sommige Houtense gezinnen is de zomertijd niet zo’n leuke periode omdat ze het niet breed hebben. Voor deze gezinnen Stichting Present afdeling Houten de zomer net een beetje zonniger maken door hen te verrassen met een vrolijk zomerpakket. De pakketten worden samengesteld door vrijwilligers.

Hoe werkt het

  • Mensen die een pakket willen samenstellen kunnen zich online bij ons aanmelden. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.
  • Hulpverleners kunnen een (eenouder)gezin met kinderen (tot 18 jaar) dat zij begeleiden eveneens bij Present aanmelden. Neem hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inhoud pakketten

Het pakket wordt samengesteld door groepen uit diverse kerken in Houten en heeft een waarde tussen de € 25,- en € 50,-. De inhoud? Denk aan bonnen voor ijsjes, het zwembad, de bioscoop, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften etc.

Persoonlijk contact

De vrijwilligers leggen rechtstreeks contact met de hulpverlener over de inhoud van het pakket en voor het persoonlijk langsbrengen van het pakket bij het gezin thuis. Zo krijgt deze actie een persoonlijk tintje!

Periode

Opgeven kan tot 14 mei 2018. Dit zodat de groepen vrijwilligers de tijd hebben om de pakketten samen te gaan stellen. Kort voor het begin van de zomervakantie worden de pakketten bij de ontvangers thuisbezorgd.