zondag, 06 mei 2018 09:55

Word samen met Teunis weer actief voor de samenleving

Teunis van Hardeveld woont sinds 1994 in de gemeente Houten. Sinds 5 jaar is hij vanwege zijn aandoeningen afgekeurd. Teunis is terminaal; uitbehandeld bij specialisten. Hij mag niet meer werken en omdat hij weinig contacten heeft met anderen, bevindt hij zich, zoals hij zelf zegt, in een isolement. Toch is Teunis van mening dat er veel mogelijkheden zijn om nog van nut te zijn voor de samenleving.

Er bevinden zich vast meer mensen in Houten in dezelfde situatie ” aldus Teunis. “Mensen die zich net als ik in een isolement bevinden, denken geen toekomst meer te hebben die veel verbetering belooft. Maar willen wel graag nog iets betekenen”. Teunis wil graag in contact komen met mensen die hetzelfde als hij ervaren. ‘We kunnen samen kijken of het mogelijk is om samen weer doelen te stellen en weer iets voor de samenleving te betekenen’. Dat zou bijvoorbeeld kunnen door samen in een groepje op te trekken en klusjes voor anderen te doen of misschien is er wel een ander goed idee.

Het opbouwwerk van ‘van Houten&co’ helpt hierbij en er wordt ook samenwerking met andere organisaties gezocht. Krijg jij hier energie van? Herken je jezelf in het verhaal van Teunis? Neem dan contact met hem op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Je kan ook bellen naar Annekee Bosveld, opbouwwerker bij ‘van Houten&co’, telefoon 06-86828777. Zij brengt jou dan in contact met Teunis.