donderdag, 24 mei 2018 14:56

Vrijwilligers gezocht voor Loeren bij de Boeren!

Loeren bij de Boeren is terug! Op 8 juli wordt de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij in ’t Goy opnieuw omgetoverd tot festivallocatie. Loeren bij de Boeren is een zomers festival met goede muziek, kunst, stoere kinderactiviteiten, heerlijke kersen, bijzonder locatietheater en verschillende rollende keukens.

De hoofdlocatie van het festival is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij, aan de Beusichemseweg 32, richting ’t Goy. Op Landgoed Wickenburgh staat met Soif van Cie Vendaval een bijzondere locatievoorstelling.

Om het festival tot een groot succes te maken is organisator Aan de Slinger op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Een greep uit de vele functies; kassamedewerker, horecatijgers (18+), team sfeerbeheer, chauffeurs, kinderkunstvrijwilligers en het bouw- en aankledingteam.

Als vrijwilliger van Loeren bij de Boeren heb je een erg leuke dag, doe je (werk)ervaring op, werk je samen met een fijn team mensen, krijg je een festival T-shirt en eten en drinken tijdens je dienst. Daarnaast ontvang je een gratis festivalticket zodat je voor of na je dienst het festival kan bezoeken.

Wil je bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen en heb je zin om te komen helpen in de boomgaard van Boer Vernooij en/of op Landgoed Wickenburgh? Sluit je dan aan bij onze Loeren-crew! Aanmelden kan via de website: www.loerenbijdeboeren.nl/aanmelden-vrijwilliger