maandag, 23 juli 2018 10:29

Neem ook deel aan de AH Sportactie 2018

In september komt de AH Sportactie weer terug in Houten en Sportpunt Houten is samen met de drie Albert Heijn winkels en Rotary Club Houten Castellum achter de schermen al druk bezig om deze actie groots uit te zetten. 

Van 17 tot en met 30 september ontvangen klanten van de drie Albert Heijn winkels in Houten sportcredits die zij kunnen verzilveren bij één van de deelnemende sportaanbieders. Sportpunt Houten roept alle sportaanbieders die actief zijn in Houten om ook deel te nemen aan de AH Sportactie.

Informatieboekje

Dit jaar worden er weer informatieboekjes uitgedeeld bij de kassa’s van de drie Albert Heijn winkels. Vanaf 17 september liggen bij de kassa’s van de drie Albert Heijn winkels (AH Oude Dorp, AH het Rond, AH Castellum) informatieboekjes waarin alle sportaanbieders zich presenteren.

Sporten op de winkelvloer

Ook het Sporten op de Winkelvloer krijgt een vervolg. Meerdere sportaanbieders hebben inmiddels aangegeven dat zij hun sport gaan promoten in één van de winkels. Zo zijn onder andere Taekyon Houten en Sportschool Jellema met hun sportaanbod in de winkel te zien. Er is nog ruimte voor meer sportaanbod, geef dan ook snel door bij Sportpunt Houten als jij ook jullie sport wil promoten.

Sportcredits sparen voor een ander met Rotary Club Houten Castellum

Om alle inwoners uit de gemeente Houten te laten kennismaken met het sporten en bewegen in Houten, is het dit jaar mogelijk om je sportcredits te doneren. Meer informatie hierover wordt in de aankomende periode bekend gemaakt.

Heb jij jouw sportaanbod nog niet opgegeven bij Sportpunt Houten, doe dit dan snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun je hier je vragen stellen.