maandag, 13 augustus 2018 14:14

Naar het theater, concertzaal of film met Stichting Vier het Leven

Het is prettig om in de herfst iets leuks in het vooruitzicht te hebben: bijvoorbeeld naar het theater, een mooie film of een prachtig concert. Niet iedereen is in staat om zelfstandig naar een voorstelling te gaan.

Het regelen van tickets en vervoer is voor ouderen vaak een hele onderneming. Of soms is het lastig om iemand te vinden om samen mee uit te gaan. Stichting Vier het Leven nodigt mensen (65+) die zich hierin herkennen van harte uit om mee uit te gaan. Samen uit, samen genieten!

In het kort gaat het als volgt te werk: gasten (65+) worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en gebracht naar het theater, waar de koffie al klaar staat. Samen met de vrijwilligers genieten de gasten van toneel, dans, film of muziek en na afloop drinken ze nog gezellig een glaasje. Vervolgens worden alle gasten weer veilig thuisgebracht. 

Elke 3 maanden ontvangen onze gasten het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit voorstellingen in Theater De Kom Nieuwegein, Fulco Theater IJsselstein, Theater Aan de Slinger Houten, TivoliVredenburg Utrecht, Janskerk Utrecht en Figi in Zeist.
Gasten betalen het eigen entreekaartje met een vaste bijdrage voor de consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Op de avond van het uitje zelf, hoeft u geen portemonnee mee te nemen.

GeĂ¯nteresseerden (65+) kunnen het programmaboekje kosteloos aanvragen via  035 – 524 51 56 of kunnen kijken op www.4hetleven.nl. 

Nieuw: er bestaat ook een Vier het Leven cadeaubon! Misschien een leuk idee voor uw verjaardag? Bestellen kan via de website: www.4hetleven.nl