vrijdag, 17 augustus 2018 19:48

De Activiteitenmarkt Houten

Zaterdag 1 september zal het op Het Rond in Houten tussen 10:00 en 16:00 uur weer gezellig druk zijn. De 19e editie van de Activiteitenmarkt vindt plaats. Dit jaar presenteren wederom ruim 190 Houtense organisaties, verenigingen en stichtingen zich aan het publiek.

Een breed en divers aanbod van wat Houten zoal te bieden heeft.

Op deze eerste zaterdag van september zal het verenigingen- en bedrijfsleven weer groots uitpakken. Er zal een gezellige verzameling te zien zijn van Houtense organisaties, sportdemo's, optredens, presentaties en lekker eten en drinken. Dit jaar vindt ook de jaarlijkse aftrap van Rondje Kunst plaats op 1 september. Twee weken lang zal er kunst van Houtense kunstenaars in de etalages van diverse ondernemers van Het Rond te zien zijn.

Door de mooie vernieuwingen aan het plein van Het Rond, zal de opzet er dit jaar anders uitzien dan u van de Activiteitenmarkt gewend bent. Voor informatie en vragen over deelnemende partijen kunt u op 1 september terecht bij de balie van Events2movE en Sportpunt Houten, welke in de stretchtent op het plein te vinden zijn.

Naast alle informatie van Houtense organisaties, zal er voor de actieve mensen ook genoeg te doen zijn. Zo staat er voor de kinderen een springkussen aangeboden door Mondhygiëne Schonauwen. Verschillende verenigingen zullen een kijkje geven in hun sportieve aanbod. Zo kun je bij de Hockeyclub Houten op kunstgras een balletje slaan, net als in de slagkooi van de Houten Dragons. Bij BV Houten kun je badmintonnen en bij VV ’t Goy een bal schieten in het voetbalbord.
Kinderen die dromen van een rol in het circus, kunnen zelf op de piste aan de slag als een echte acrobaat bij Circus SamBal en als je je hebt uitgeleefd als acrobaat, dan kun je bij de Schaakclub Houten een potje schaak spelen.
Daarnaast worden er diverse demonstraties gegeven op het podium en ook op de Budo mat worden er de gehele dag door demonstraties gegeven. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van deze dag. 

Graag verwelkomen wij iedereen op de Activiteitenmarkt Houten!

Voor informatie over de podium optredens en andere informatie omtrent de Activiteitenmarkt: www.activiteitenmarkthouten.nl