donderdag, 23 augustus 2018 06:53

Gasloos, afvalloos, natuurrijk? wie helpt ons?

Wij zoeken mensen die willen bijdragen aan een Houtense samenleving met zo min mogelijk afval, met zo min mogelijk gebruik van fossiele energie, maar wel met veel groen en natuur!

Wij, dat is het Duurzaamheidsfonds Houten, dat  zich al ruim 5 jaar inzet hiervoor. En met succes! Wij helpen mensen met het realiseren van hun ideeën om Houten duurzamer te maken, van bloemen op de Rondwal, lespakketten voor basisscholen over zonne-energie tot verduurzamen van een buurthuis. Kijk hier eens naar de projecten op de website.

Wij, dat zijn enthousiastelingen die hun kennis en kunde inzetten om initiatiefnemers te begeleiden, van advies te voorzien en te ondersteunen met een financiële bijdrage (zie onze werkwijze)

Wij vragen hierbij jouw hulp: wil je ons helpen door jouw kennis en kunde in te zetten om initiatieven verder te brengen?

Of heb je een goed idee om Houten duurzamer te maken? In het najaar is er weer een Groene Keus, hiervoor kan je tot 1 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je aanmelden met een idee

Heb je  vragen, wil je meer weten of wil je je aanmelden om met ons mee te werken?

Neem contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Annemartine (06-42906226) of met Kees (030-6341345 - ’s avonds-)