donderdag, 13 september 2018 11:21

Vertellers gezocht voor het Vertelcafé!

 

Wie houdt er niet van verhalen? Op vrijdag 9 november start het eerste Houtense Vertelcafé! Een podium, waar iedere Houtenaar welkom is om een verhaal te vertellen of om naar verhalen te komen luisteren, afgewisseld met muziek. Zin om te vertellen? Meld je aan!

Verhalenvertellers Saskia Bangma en Henk Gilhuis zijn gegrepen door het vertelvirus en willen hun passie voor deze kunst graag met anderen delen. De inhoud van de verhalen kan variëren: een eigen verhaal, waargebeurd of niet, een Houtens verhaal, een sprookje of oud volksverhaal of een leuke anekdote. Er mogen ook zelf geschreven gedichten gepresenteerd worden. Alle verhalen die mensen boeien, ontroeren, laten lachen of eens anders tegen de wereld aan laten kijken zijn welkom! Vertelervaring is niet nodig.

Als u wilt komen vertellen, stuur dan voor 20 oktober een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin u laat weten of het om een verhaal of gedicht(en) gaat en hoeveel tijd u nodig hebt (maximaal tien minuten).
Het Vertelcafé vindt plaats op vrijdag 9 november a.s. van 20.00 - 22.00 uur in de foyer van Theater Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten. Tijdens dit eerste Vertelcafé zal het Houtense zangtrio Vuurvlinder de muzikale intermezzo’s verzorgen.

Het vertelcafé wordt gratis aangeboden door Saskia Bangma en Henk Gilhuis en Aan de Slinger. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Aan de Slinger organiseert reeds enkele jaren Cultuurkenniscafé’s. Doel is de kennis te vergroten van mensen uit het culturele veld van Houten ten aanzien van onderwerpen als communicatie, media, creativiteit, publieksbenadering en organisatie.