zaterdag, 22 september 2018 14:30

OLVB-najaarsuitreiking ter ondersteuning van jongeren

Ook dit najaar verleent Onze Lieve Vrouwe Broederschap weer een financiële bijdrage aan zowel (individuele) jongeren als aan projecten of activiteiten voor jongeren in een culturele, maatschappelijke of sociale context.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? De activiteit dient voor of door jongeren tot 25 jaar te worden georganiseerd; de persoon of organisatie is woonachtig dan wel actief in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy. Voldoe je aan deze voorwaarden? Meld je dan aan, of laat iemand anders dat doen.

Tot uiterlijk zaterdag 13 oktober 2018 kunnen de aanvragen en nominaties bij de OLVB worden ingediend. Op zaterdag 10 november wordt in restaurant ‘de Roskam’ in Houten bekend gemaakt welke personen, projecten en organisaties dit najaar op een extra financieel steuntje in de rug kunnen rekenen.

De ‘Voorwaarden’ staan ook op de website: www.olvb.nl. De aanvraag graag sturen aan secretaris OLVB, Harrie van Donk, Gletsjermeer 34, 3994 HM Houten of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.