zaterdag, 10 november 2018 16:53

Wilgen knotten in Schalkwijk

Zaterdag 17 november 2018 worden er vrijwilligers gevraagd  om wilgen  te knotten bij Arjen Vernooij, Beusichemseweg 146 in Schalkwijk ( ‘t Goy). Dit is het uiterst Zuid-Oostelijke puntje van de gemeente Houten.

In het weiland staan verspreid 16 grote wilgen die aan knot-onderhoud toe zijn. Vrijwilligers kunnen zich vanaf 09.30 uur melden bij de boerderij; de locatie staat met richtingborden aangegeven. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding.

Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route:
Per fiets en auto: Houten richting ‘t Goy, de Beusichemseweg door ‘t Goy blijven volgen tot de locatie, de grote boerderij links, net voor de Lekdijk. Parkeren van auto’s en fietsen achteraan op het erf; staat met borden aangegeven.