maandag, 12 november 2018 11:18

Ontdek het aanbod van de Jeugdpas Sport&Cultuur

Start Inschrijfperiode cursussen blok 1 start maandag 19 november! Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten.

En maken kennis met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater zonder direct lid te worden. Deelname aan een cursus kost € 8,-!

Ontdek het aanbod van blok 1 en doe mee!
Van maandag 7 januari t/m vrijdag 22 februari vinden de (kennismakings)cursussen van blok 1 plaats. Op de website www.sportencultuurhouten.nl staat het cursusaanbod van blok 1. Inschrijven voor de cursussen kan vanaf maandag 19 november 16.00 uur via de website.

Creatief, muzikaal of kunstzinnig?
Bekijk het cultuuraanbod. Ga aan de slag met een teken- en schildercursus van JoCa of van Atelier Kunst Aan de Slinger. Start met het maken elektronische dancemuziek met de DJ school Houten. Leer dwarsfluit of blokfluit spelen met Blokfluit en samenspel en Het Fluitenatelier. Met het jeugdtheaterkoor Houten kunnen kinderen zingen en acts instuderen. Zendidact Kids biedt lessen aan waarmee kinderen met theater en muziek leren omgaan met grote thema’s. Bouwclub Houten biedt stoere workshops aan voor kinderen die graag iets willen maken van hout of ander materiaal. Zin om te dansen? Bekijk het aanbod van Stardance en Dansschool Olga van Koningsbrugge. Het cultuuraanbod is bestemd voor basisschoolleerlingen. Het complete cultuuraanbod staat online!

Sportief en zin om een nieuwe sport te proberen?
Bekijk het sportaanbod. In blok 1 starten diverse cursussen: taekwondo van Taekwon-Do Academie Utrecht, Handbal voor 4 tot 8 jarigen bij Handbal Houten, capoeira, een Braziliaanse vecht-dans van Casca Dura Capoeira Company, Kinderyoga van Festina Lente Yogo, de snelle sport badminton bij BV Houten, Kung Fu bij More Chi Martial Arts en meidenvoetbal bij FC Delta Sports ‘95! Het sportaanbod richt zich op de sportstimulering van dreumesen (0-2 jarigen), peuters (2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8. Ontdek het sportaanbod online!

Op de website www.sportencultuurhouten.nl staat het cursusaanbod van blok 1. Inschrijven voor de cursussen kan vanaf maandag 19 november 16.00 uur via de website.

Vragen? Neem contact op met: Contactpersoon Sport: Claudia van Mechelen of
Contactpersoon Cultuur: Petra Wolf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie www.sportencultuurhouten.nl en de sociale media kanalen: twitter.com/jeugdpashouten en facebook.com/jeugdpashouten