maandag, 12 november 2018 11:25

Rond on Ice - kom schoolschaatsen met je klas

foto René van den Brandt foto René van den Brandt

Van zaterdag 15 december tot en met zondag 6 januari 2019 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond, “Rond on Ice”. Ruim 3 weken lang schaatsplezier op de overdekte schaatsbaan.

Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo kunnen veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van “Rond on Ice” weer volop genieten op het ijs met schoolschaatsen.

Schoolschaatsen
Voor de groepen 5 t/m 8 van de Houtense basisscholen wordt de ijsbaan in de week voor de kerstvakantie beschikbaar gesteld, zodat er met de klas geschaatst kan worden. Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 december 2018 is de schaatsbaan tussen 9.00 en 15.00 uur beschikbaar. Wanneer schoolklassen hieraan willen deelnemen, dan geven zij zich hiervoor op bij Sportpunt Houten. Sportpunt Houten zorgt voor een rooster met de indeling van de klassen. Dit jaar zijn er meer plekken opengesteld om de kinderen kennis te laten maken met schaatsen en kunnen de scholen hieraan gratis deelnemen, waarvoor grote dank aan de beide Rotary Clubs die dit mede mogelijk maken. Het aantal beschikbare plaatsen blijft beperkt en er wordt ingedeeld op basis van binnenkomst; vol = vol.

Wil jij met jouw klas komen schoolschaatsen? Neem dan contact op met José van Laarhoven van Sportpunt Houten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..