vrijdag, 16 november 2018 18:41

Speel mee met Koersbal

Elke woensdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, wordt er bij ‘van Houten&co’ door een vaste groep enthousiast koersbal gespeeld. Koersbal is een balsport dat een beetje lijkt op het bekende Franse spel jeu-de-boules.

Het verschil is dat koersbal binnenshuis op een speciale mat wordt gespeeld. Bovendien rollen de ballen niet in een rechte baan maar in een boog. Dit komt omdat het zwaartepunt van de koersballen niet in het midden zit.

In de groep op woensdagmiddag is ruimte voor nieuwe mensen, zodat de bestaande groep kan worden uitgebreid. Alle 55-plussers zijn van harte welkom. U wordt snel opgenomen in de groep en de kneepjes van het koersbalspel zijn zó onder de knie. 

Koersbal vindt plaats in Huis van Houten, Onderdoor 160. Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cursus&co.
Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.