maandag, 26 november 2018 09:07

Houten supporter van FC Utrecht

Van 4 tot 9 december 2018 staat Houten in het teken van FC Utrecht. Tijdens deze week organiseert FC Utrecht Maatschappelijk, samen met de gemeente Houten en Sportpunt Houten, diverse activiteiten.

Vrijdag 7 december wordt een voetbaldag! We trappen om 10.00 uur af met het Old Stars Walking Football toernooi bij SV Houten. Het is een demonstratietoernooi, waarbij 6 teams bestaande uit mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder, in actie komen. Kom een kijkje nemen om te zien hoe het spel wordt gespeeld en hoe leuk het is om samen te spelen met de Old Stars van SV Houten!

Voor de jongeren van 10 tot 23 jaar wordt er vanuit het jongerenwerk een FIFA-toernooi georganiseerd in het Huis van Houten. De E-sporter van FC Utrecht zal aanwezig zijn om zijn ervaringen te delen. Van 15.00 tot 17.00 uur kan er gespeeld worden en aanmelden is gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Op datzelfde moment wordt er voor de leden van FC Delta Sports een clinic verzorgd door Koos van Tamelen, trainer bij FC Utrecht.

FC Utrecht wil voor alle kinderen toegankelijk zijn en Stichting Leergeld wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Samen met Sportpunt Houten gaan zij ervoor zorgen dat 25 kinderen een onvergetelijke voetbalmiddag beleven. Met de spelersbus van FC Utrecht worden de kinderen en begeleiders naar het stadion gebracht om de wedstrijd FC Utrecht tegen Heracles te bekijken.
Bij deze wedstrijd zullen ook een aantal senioren van 65 jaar en ouder uit Houten een plek krijgen in het speciale ouderenvak. Vanuit Sportpunt Houten wordt er een Koffieplus op locatie georganiseerd.

Voor het bestellen van kaarten kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Voor meer informatie over de activiteiten kunt u kijken op de website van Sportpunt Houten!