donderdag, 13 december 2018 09:51

Schaatsliefhebbers opgelet!

Vanaf zaterdag 15 december 2018 is het zover, Rond on Ice opent zijn deuren. De start van 23 dagen ijsplezier, want tot en met zondag 6 januari 2019 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond in Houten

Kom vrij schaatsen, neem deel aan de leuke activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Activiteiten

We starten het eerste weekend goed met de Rond on Ice Winterbingo door de Houtense dramaqueens op 15 december vanaf 19:00 uur in de Huiskamer van Houten. Diverse Houtense ondernemers hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld, wat dacht je van een heerlijke massage van Auri Mani of een goed gevuld winterpakket van de Weekmarkt. Bingoboekjes zijn op 15 december voor € 5 verkrijgbaar bij de kassa van de schaatsbaan.

Ook dit jaar zal er bij Rond on Ice op de vrijdagavonden van 19:00 - 22:00 uur weer disco en blacklight schaatsen zijn. Trek iets fluorescerends of wits aan en kom schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige top 40 muziek en flitsende discolichten maken deze avonden extra leuk!
Met Frozen on Ice op zondagmiddag trek je je mooiste verkleedkleren aan naar Rond on Ice. Gezellige kindermuziek, schminken en voor de mooist verklede frozen Rond on Ice ster is er een leuke prijs te winnen.

Schoolschaatsen en de Rond on Ice Curling Competitie
Rond on Ice is er trots op dat er dit jaar ruim 1500 Houtense basisschoolleerlingen in de eerste week komen schaatsen. Ook de curling is dit jaar populair. Er zullen op 4 curlingavonden, 30 teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde Rond on Ice Curling kampioenstitel. De finale hiervan wordt gespeeld op zaterdag 5 januari 2019. En er zijn nog meer activiteiten op de schaatsbaan en in de Huiskamer!

Houd je niet van schaatsen en kou; ook voor een gezelschapsspelletje of het lezen van een boekje ben je in de Huiskamer van Houten aan het goede adres! Meer informatie

Houd de website van Het Rond en de facebookpagina Rond on Ice in de gaten voor meer informatie, openingstijden en het programma.
Website: www.rondonice.nl