vrijdag, 14 december 2018 18:31

De eerste PechaKucha in Houten!

PechaKucha is een wereldwijd fenomeen dat uitgaat van een simpele gedachte: een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden.
Tijdens een PechaKucha bijeenkomst presenteren creatieve ondernemers hun ideeën aan het publiek en elkaar, in een format van 20 slides en 20 seconden per slide.

PechaKucha is een levendig podium. Dé plek voor inspiratie, kennisuitwisseling, creativiteit en innovatie. Maar ook een plek waar vraag en aanbod kan samenkomen. PechaKucha biedt een platform waar creatieve netwerken ontstaan. PechaKucha betekent letterlijk ‘prietpraat’ in het Japans. Voor het eerst in Houten

Op 20 maart 2019 vindt de eerste PechaKucha Night in Houten plaats! In Aan de Slinger zal het bruisen van de creatieve, innovatieve en duurzame ideeën.Maak jouw idee zichtbaar!
We nodigen interessante sprekers uit om je aan te melden. Heb je een goed verhaal over creativiteit, innovatie en/of duurzaamheid? Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 15 februari 2019 waarin je kort je idee toelicht.

Alle sprekers krijgen vooraf een workshop aangeboden hoe je de beste PechaKucha presentatie maakt.
Presenteer je idee, meld je aan!

De presentatie is in handen van Oscar Kocken. Hij interviewt, schrijft, presenteert en maakt theater. Je kunt hem onder andere kennen als presentator van ‘Zomaar een gast’ op NPO3 en FORTE festival.
De eerste PechaKucha is een nieuw idee voor het cultuurcafé.

Aan de Slinger organiseert reeds enkele jaren cultuurcafé’s. Doel is de kennis te vergroten van mensen uit het culturele veld van Houten ten aanzien van onderwerpen als communicatie, media, creativiteit, publieksbenadering en organisatie.