dinsdag, 18 december 2018 20:19

Badminton Vereniging Houten 40 jaar

Op 12 december 1978 werd Badminton Vereniging Houten opgericht. Vanaf de oprichting hebben vele Houtenaren en inwoners uit de regio met veel plezier gebadmintond bij BV Houten. Sinds jaar en dag spelen recreanten en wedstrijdspelers, van heel jong tot oud wekelijks badminton in Sporthal De Molenwiek.

Badminton Vereniging Houten vierde haar 40-jarig jubileum met een gezelligheidstoernooitje voor alle leden op woensdag 12 december. Later in het lustrumjaar, na afloop van het seizoen zal er nog een groots toernooi met spetterend feest georganiseerd gaan worden voor alle leden, oud-leden en anderen die BVHouten een warm hart toedragen.

Voor de recreanten zijn er op dinsdag- en woensdagavonden trainingen en vrijspeelmogelijkheden, terwijl daarnaast de jeugd en de senioren wedstrijdspelers hun talenten verder ontwikkelen. Op zaterdagochtend is de zaal gevuld met alle jeugdspelers van BVHouten en op zondagen wordt er van half september tot eind februari jeugd- en seniorencompetitie gespeeld. Met dit gevarieerde aanbod biedt BVHouten aan haar 170 leden en nieuw geïnteresseerden badminton op ieder niveau.