maandag, 28 januari 2019 20:17

Doe een rondje mee met de Jeugdpas Sport & Cultuur!

Tot 17 februari kan de jeugd uit Houten zich inschrijven voor de sport en cultuurcursussen die in maart en april gaan plaatsvinden. Door middel van de Jeugdpas Sport & Cultuur kunnen kinderen laagdrempelig kennismaken met verschillende sporten en culturele activiteiten.

Zo kunnen ze bijvoorbeeld kennismaken met handbal, capoeira of taekwondo en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater, archeologie en cultureel erfgoed, zonder dat ze direct lid hoeven worden. Voor €8,- kan er een cursus gevolgd worden van vier of vijf lessen bij een sportaanbieder/ cultuuraanbieder naar keuze. Het cursusaanbod richt zich op de sport en cultuur stimulering van dreumesen (0-2 jarigen), peuters (2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8.
De cursussen zijn dit schooljaar verdeeld over 3 blokken. Voor blok 2 kan er vanaf maandag 14 januari t/m zondag 17 februari ingeschreven worden!
Voor meer informatie en de juiste weg naar het sport- en cultuuraanbod, kijk op www.sportencultuurhouten.nl.
Voor vragen neem contact op met Claudia van Mechelen (Sport) of Petra Wolf (Cultuur). Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.