donderdag, 31 januari 2019 21:53

Koffieplus voor Senioren: Dans mee met GLOBE Werelddans!

Op de dag van de liefde, donderdag 14 februari, kunt u in de Koffieplus voor Senioren kennis maken met GLOBE Werelddans door dansvereniging Xylinos. Cultuurhuis Schoneveld is dit keer gastheer van de Koffieplus voor Senioren. Lijkt het u leuk om ook in beweging te komen? Kom dan van 10.00 – 12.00 uur naar Cultuurhuis Schoneveld!

Voor koffie, thee, koek én gezelligheid wordt gezorgd!
GLOBE (werelddans) staat voor Gezellig Leerzaam Ontspannend Bewegen Energiek en is speciaal ontwikkelt voor senioren waarbij gezond bewegen in een gezellige sfeer centraal staat. Bij GLOBE maakt u kennis met dansen uit alle windstreken, van Finland tot Portugal; van Amerika tot Azië. Onder leiding van docent Ali van Dongen worden dansen aangeleerd en geoefend waarbij veel variatie is in dansvormen. Zo wordt er gedanst in een kring in duo’s of in een linedance opstelling. Het niet erg is als u geen danservaring heeft, maar u moet wel goed ter been zijn om mee te kunnen dansen. Het allerbelangrijkste is dat u plezier heeft in bewegen! 

De Koffieplus voor Senioren is voor iedereen in de leeftijd 50+, doorgaans zien we veel ouderen vanaf 60 jaar. Heeft u geen zin om mee te doen met de activiteit, maar heeft u wel behoefte aan gezelligheid, een kopje koffie of een luisterend oor? Ook dan bent u van harte welkom!

We zien u graag aanstaande donderdag 14 februari van 10.00 – 12.00 uur in Cultuurhuis Schoneveld!

Problemen met vervoer? Neem contact op met Vervoer Houten, telefoon 06 -53 88 30 90.
Andere vragen of wilt u meer weten? Mail of bel mij even, ik help u graag!
Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..