woensdag, 06 februari 2019 16:00

Inloopbijeenkomst Provincialeweg Schalkwijk

Donderdag 14 februari a.s. is er een inloopbijeenkomst over verkeersremmende maatregelen en fietsoversteken op de Provincialeweg in Schalkwijk. Deze avond vindt plaats in de grote zaal van Restaurant 'Jonkheer De Ram'.

De inloop is van 19.00 – 21.00 uur. U kunt komen en gaan wanneer u wilt.

Het project is onderdeel van de Mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk, die in 2017 is vastgesteld. Op 23 mei 2018 is een eerste bewonersavond gehouden. We hebben die avond vooral naar omwonenden en andere Schalkwijkers geluisterd om duidelijk te krijgen wat voor hun belangrijk is om van de Provincialeweg een veilige weg te maken. Op de avond van 27 september 2018 werden de eerste schetsen gepresenteerd. De gemeente heeft de reacties verwerkt in een voorlopig ontwerp, dat u op 14 februari a.s. kunt zien.

Tijdens de inloopbijeenkomst op 14 februari krijgt u informatie over het project. Daarnaast kunt u vragen stellen en reageren op de gepresenteerde ontwerpen. Na deze avond gaat het projectteam, aan de hand van de reacties, het voorlopig ontwerp uitwerken naar een definitief ontwerp. Uiteindelijk stelt het college van burgemeester en wethouders het definitief ontwerp vast. Daarna worden de werkzaamheden verder voorbereid en uitgevoerd. Het uitgangspunt is om dat in 2019 te doen.

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neemt u dan contact op met Edwin Boonstoppel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via nummer 06-33043338. Meer informatie vindt u ook op de projectpagina van de mobiliteitsvisie