maandag, 11 februari 2019 19:10

Oudere volwassenen in beweging!

Sporten is gezond! Zeker als je 55 jaar of ouder bent. Het houdt je fit en soepel en het is goed voor je mentale gezondheid. Om meer mensen in beweging te krijgen heeft Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, in samenwerking met Sportpunt Houten en verschillende sportverenigingen een speciaal programma opgesteld voor iedereen in de leeftijd van 55 tot 65 jaar. 

Er kan gratis of tegen een lage prijs kennis gemaakt worden met een of meerdere sporten. Er is keuze uit verschillende sporten waar je van half maart tot en met juni aan kunt deelnemen. Zo kun je kennismaken met trimhockey, padel (een vorm van tennis), Walking Football, golf, fietsen, conditiegym, tafeltennis en badminton.

De sportverenigingen die meedoen zijn Badminton Vereniging Houten, Cursus&Co, tennisvereniging De Doordraaiers, Nieuwegeinse Golfclub, Hockey Club Houten, voetbalclub SV Houten, Wielertoerclub Houten en de Houtense Tafeltennisclub.

Wil je mee doen of meer informatie? Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten. Geen internet? Geen punt! Kom dan naar ‘van Houten&co’, Cursus&co in Het Huis van Houten, Onderdoor 160 (2e etage), bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur, tel. (030) 7001 525. De koffie staat voor je klaar en we helpen je graag bij het vinden van de juiste sport voor jou!