donderdag, 21 februari 2019 19:05

Doe mee met Jeu de Boules

Vanaf donderdag 7 maart kan er weer buiten Jeu de Boules gespeeld worden. Op de Jeu de Boulesbaan naast het gemeentehuis Houten kan er vanaf dat moment elke donderdag weer gespeeld worden onder leiding van Sportpunt Houten.

Nadat door een prachtig najaar tot eind november buiten Jeu de Boules gespeeld kon worden, de wintermaanden overbrugd werden door binnen bij het Racketcentrum Houten te spelen, is het vanaf donderdag 7 maart weer mogelijk om buiten een balletje te gooien.
Heeft u ook (weer) zin om buiten Jeu de Boules te spelen? Wind door de haren, zon op de snoet, veel gezelligheid met koffie, thee en koek? Kom dan vanaf donderdag 7 maart van 10.00 tot 12.00 uur, onder begeleiding van Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten mee doen!

Er zijn geen kosten aan verbonden. Altijd al eens mee willen spelen maar geen eigen ballen? Geen probleem, wij hebben er genoeg!
Problemen met vervoer? Neem contact op met Vervoer Houten, telefoon 06 -53 88 30 90.

Andere vragen of wilt u meer weten? Mail of bel mij even, ik help u graag!
Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23 62 04 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..