vrijdag, 15 maart 2019 21:35

Jeugdpas Sport & Cultuur

Inschrijfperiode blok 3 start maandag 18 maart.  Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Maak zo kennis met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst en dans zonder dat je direct lid hoeft te worden.

Deelname aan een cursus kost € 8,-!

Ontdek het aanbod van blok 3 van de Jeugdpas Sport & Cultuur en doe mee!
Van 6 mei t/m 19 juli vinden de (kennismakings)cursussen van blok 3 plaats. Op de website www.sportencultuurhouten.nl staat het cursusaanbod van blok 3. Inschrijven kan vanaf maandag 18 maart 16.00 uur via de website.

Dansgeluk, muzikaal of kunstzinnig?
Bekijk het cultuuraanbod. Ga aan de slag met een teken- en schildercursus van JoCa, Kunst voor Kids van Atelier Kunst aan de Slinger of van De Bron van Kleur. Leer dwarsfluit of blokfluit spelen doormiddel van Blokfluit en samenspel en Het Fluitenatelier. De Zangstudio van Emily van Orsouw biedt zangcursussen aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Het Houtens Muziek Collectief biedt kennismakingscursussen gitaar. Start met het maken elektronische dancemuziek en schrijf je in voor de DJ cursus en Producer cursussen van DJ school Houten. Zin om te dansen? Bekijk het dansaanbod van Stardance, Dansschool Olga van Koningsbrugge en Balletschool Helen Wilson. Het cultuuraanbod is bestemd voor basisschoolleerlingen. Het complete cultuuraanbod staat online!

Sportief en zin om een nieuwe sport te leren kennen?
Bekijk het sportaanbod. In blok 3 starten diverse cursussen van balsporten: Tennis in Schalkwijk van WeTennis, Softbal, Honkbal en Beeball van HSV Houten Dragons, kennismakingslessen Golf van de Nieuwegeinse Golfclub, Floorball van de HFC Heroes, Waterpolo van Go Swim, Basketball sCool van de BC Woodpeckers en Volleybal van Taurus Volleybal. Ook de vechtsporten zijn goed vertegenwoordigd. Ontdek: Taekwondo van Taekwon-Do Academie Utrecht, Aikiodo Training van Stichting Aikido Kyorakukan, Peuter/ouder capoeira, een Braziliaanse vecht-dans van Casca Dura Capoeira Company, Shaolin Kempo en Kung Fu bij More Chi Martial Arts. Duursporten, probeer Freerunning aangeboden door Freerun University. Bij Circus Sambal leer je diverse trucs, die je ook buiten de circustent kan showen. Het sportaanbod richt zich op de sportstimulering van dreumesen (0-2 jarigen), peuters (2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8. Ontdek het sportaanbod online! Vragen? Neem contact op met: Contactpersoon Sport: Claudia van Mechelen of
Contactpersoon Cultuur: Petra Wolf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer informatie www.sportencultuurhouten.nl en de sociale media kanalen: twitter.com/jeugdpashouten en facebook.com/jeugdpashouten