zondag, 24 maart 2019 13:40

Yoga en Parkinson

Binnenkort zal gestart worden met lessen Yoga en Parkinson. Iedere les is vrij toegankelijk en een aanmelding is niet noodzakelijk. De data van de lessen zijn: 11 april, 16 mei en 27 juni om 10.30 uur.

Yoga en Parkinson is een initiatief van yogadocente Marjan Overdiep, die zelf Parkison heeft. In India heeft ze de opleiding tot Yogadocente doorlopen. Mensen met een fysieke beperking denken vaak dat ze niet aan yoga kunnen deelnemen, maar niets is minder waar. In India zeggen ze: “als je kunt ademen dan kan je ook yoga beoefenen.” Het doel van de lessen is totale ontspanning vanuit eenvoudige bewegingsoefeningen. Er is aandacht voor de ademhaling en het focussen van de gedachten. Daardoor ontstaat er ruimte en meer ontspanning in het lichaam. De lessen zijn bedoeld voor mensen met Parkison of vergelijkbare bewegingsbeperkingen.

Graag een handdoek meenemen. Locatie is Onderdoor 160.

Inschrijven kan op www.cursusenco.nl.

Meer informatie: Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.