zondag, 14 april 2019 19:10

Gezellige zondagen bij de Stuifes Inn!

De “Stuifes Inn” organiseert activiteiten waar gezelligheid en spelplezier voorop staan. Tweemaal per maand kan je op zondag van 13.30 tot 16.00 uur meedoen met activiteiten en uiteenlopende spellen.

Op de tweede zondag van elke maand is iedereen van harte welkom, die graag een potje klaverjas speelt. Houd je meer van sjoelen of andere gezelschapsspellen? Kom dan op de derde zondag van de maand naar de “Stuifes inn”!
De vrijwilligers van de “Stuifes Inn” kijken er naar uit je te mogen ontvangen en samen een gezellige middag te beleven. Ben je nieuwsgierig en wil je een keer meedoen? Loop gerust eens binnen. Aanmelden is niet nodig. De eerstvolgende “Stuifes Inn” is op zondag 28 april.

‘van Houten&co’ zoekt nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om de activiteiten op de zondag te begeleiden. Bij “Stuifes Inn” staat de deur voor iedereen open. Voor meer informatie kan je terecht op www.vanhoutenenco.nl, tel. 030 – 7001 500 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij 'van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160, 3995 DX Houten, tel. (030) 7001 500.