vrijdag, 26 april 2019 13:24

Start nieuwe Studiekring 50+ Houten

Studiekring 50+ Houten van ‘van Houten&co’ start een tweede studiekring in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. In de studiekring gaat het om het vergaren van nieuwe kennis, leren met en van elkaar. Doordat de sfeer vriendschappelijk en ontspannen is, zijn het interessante en gezellige ochtenden.

Laat u niet afschrikken door het woord “studie”. Tijdens de bijeenkomsten bepreken we met elkaar zelfgekozen onderwerpen, eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zoals voeding, veiligheid, geschiedenis, wonen, milieu, reizen, economie, kunst, gezondheid, literatuur, etc..

De studiekring komt om de twee weken bij elkaar; jaarlijks zijn er twee cycli van 8 bijeenkomsten. Wilt u vrijblijvend kennismaken met de studiekring? Kom dan naar de introductiebijeenkomst op  vrijdag 10 mei, van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36. Deze bijeenkomst zal het karakter hebben van een ‘echte’ studiekringbijeenkomst. Bij voldoende belangstelling zullen er ook introductiebijeenkomsten zijn op 7 en 21 juni.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Els Looije via tel. (030) 7371172.
Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl of neem contact op met Cursus&co. Dit kan van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160.
Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.