donderdag, 02 mei 2019 12:02

Hoe kan ik helpen bij de aanpak van ondermijnende criminaliteit?

Kom naar informatieavond op 9 mei. Criminelen ondermijnen de samenleving. Op welke manieren gebeurt dat? Hoe herkent u signalen van ondermijning? En hoe kunt u helpen om – samen met de politie en met anderen – deze criminaliteit aan te pakken?

Op donderdag 9 mei hoort, ziet en ruikt u er alles over. Kom naar de informatieavond aan de Achterdijk 9 in Schalkwijk. Mede namens de politie, brandweer en andere specialisten nodigen wij u van harte uit.

U krijgt een kijkje achter de schermen bij de productie van drugs. U leert meer over de gevaren ervan en wat u moet doen als u denkt dat er criminelen in uw buurt actief zijn.

Verder kunt u een kijkje nemen in de zogenoemde ondermijningscontainer van Bureau Drugszaken en in de hennepcontainer van Stedin.

Aanmelden

De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners en ondernemers uit heel de gemeente. Het duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Interesse om te komen? Meldt u aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot ziens!

Zie ook de folder over de bijeenkomst.