maandag, 06 mei 2019 17:48

Gluren bij de Buren zoekt artiesten en woonkamers!

Op zondag 6 oktober organiseert Aan de Slinger het gezelligste festival van Houten: Gluren bij de Buren! Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaatsvindt door alle wijken van Houten.

Verschillende huiskamers openen hun deuren voor publiek en bieden een podium aan muzikanten, dichters, dansers, beeldend kunstenaars en theatermakers. De aanmelden voor artiesten en huiskamers is gestart op de vernieuwde website www.glurenbijdeburen.nl!

We roepen gastvrije bewoners op om hun woonkamer, zolder, keuken, serre of tuin beschikbaar te stellen voor een optreden van creatief talent. De optredens vinden drie keer plaats tussen 12.00 en 18.00 uur en duren maximaal 25 minuten. Aan de Slinger zorgt voor koffie en een koekje, zodat je bezoekers op een gastvrije manier bij jou thuis kunt ontvangen. Het maakt niet uit hoe groot je huiskamer is, de organisatie zorgt voor passende programmering voor iedere huiskamer. Ook artiesten kunnen zich weer opgeven voor Gluren bij de Buren! Aan de slinger zal je optreden matchen met een geschikte huiskamer.

Gluren bij de Buren vindt in 2019 voor de dertiende keer plaats. Het gratis festival wordt georganiseerd door Aan de Slinger en mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarvarken.