vrijdag, 24 mei 2019 20:25

Vrijwilligers gezocht voor danstheatervoorstelling "de Vlinder"

Van september 2019 tot en met mei 2020 vindt het project De Vlinder plaats. De Vlinder is een danstheatervoorstelling voor en door 65-plussers uit Houten Centrum. In 25 repetities maken 40 ouderen onder leiding van een choreograaf een danstheatervoorstelling in Aan de Slinger.

Daarnaast zijn er 40 ouderen actief met het decor, fotografie en de muziek. De voorstelling brengt een verhaal vol herinnering en ervaring,  met poëzie,  prachtige dansfiguren, aansprekende muziek, ritmes, zang en beeld.


Helpende handen gezocht

Voor de werving van deelnemers, begeleiding tijdens het project en ook administratieve ondersteuning zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Heb je affiniteit met ouderen, dans, theater, muziek, beeldende kunst of fotografie? Heb je tijd van juni 2019 tot en met mei 2020? En wil je samen met een werkgroep dit project tot een succes maken? Meld je dan aan bij ‘van Houten&co’, Angela de Vogel of Fleur Esmeijer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 030 – 7001 500.

De Vlinder is een project van Aan de Slinger, ‘van Houten&co’, Gouden Dans en gemeente Houten.