donderdag, 20 juni 2019 21:26

Inloopbijeenkomst ontwikkeling Fort Honswijk

Bent u inwoner, ondernemer of op een andere manier geïnteresseerd in de toekomst van Fort Honswijk? Kom dan woensdagavond 26 juni naar de inloopbijeenkomst. Deze is tussen 19.00 en 21.30 uur in Fort Honswijk aan de Lekdijk in Schalkwijk.

Participatiegroep ‘De Fortwerkers’ heeft samen met de gemeente Houten gewerkt aan een ontwikkelkader voor herontwikkeling van Fort Honswijk. Daarmee is nog geen plan gemaakt, maar wordt wel helderheid gegeven over uitgangspunten, kansen, beperkingen en vervolgstappen. Zij vertellen u daar graag meer over. U kunt deze avond inlopen vrij inlopen en uitlopen. Tijdens de avond wordt driemaal dezelfde toelichting verzorgd, om 19.15, 20.00 en 20.45 uur.
Daarnaast kunt u (bij droog weer buiten) in gesprek met alle aanwezige Fortwerkers. De Fortwerkers -bestaande uit lokale belangenorganisaties en de gemeente- werken samen aan een passende toekomst voor Honswijk.
We horen graag wat u van het ontwikkelkader vindt. Na de zomer leggen we het aan de gemeenteraad voor ter besluitvorming.

Meer informatie vindt u via www.forthonswijk.eu/omgeving.