woensdag, 13 maart 2013 07:24

Houten FM in de lucht

Er staat Omroep Houten een mijlpaal te wachten. Op vrijdagavond 15 maart gaat de omroep officieel van start met live radio-uitzendingen vanuit Cultuurhuis Schoneveld.

Wethouder Nicole Teeuwen zal om 19. 00 uur plaatsnemen achter de microfoon van de radiostudio. Aan haar de taak om zo de speciale live-uitzending te openen. Na ongeveer acht minuten zal zij de microfoon overdragen aan het presentatieteam, dat bestaat uit Youri van Vliet, Dennis Jongeling en Tom Nusselder.
Zij zullen die avond uiteenlopende onderwerpen aansnijden, waaronder uitgaan, sport en de agenda. Daarnaast treedt er ook een live-band op die via de radio te beluisteren is.

Omroep Houten is - sinds twee jaar - een website waarop nu 32 reporters regelmatig tekst- en videoverhalen plaatsen over allerlei nieuws uit Houten. Met zo’n 20.000 bezoekers is de website behoorlijk populair. Radio-uitzendingen maken was voor het team van Omroep Houten een langgekoesterde droom en die is in vervulling gegaan.
Sinds enkele weken is Omroep Houten al via internet te beluisteren. Dag en nacht worden er muziek en jingles uitgezonden. In de afgelopen weken heeft een enthousiaste redactie van elf jongeren - onder eindredactie van Youri van Vliet - het programma ‘Houten Heeft Weekend’ live op de zender gebracht. is een magazine-achtig programma met gasten, live-muziek, sport- en cultuurbijdragen en een originele presentatie. omroephouten...

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/maart/13/houten_fm_in_de_lucht