vrijdag, 19 juli 2019 12:04

Eet mee bij de Feel Good Food Club

De maandelijkse ‘Feel Good Food Club’ nodigt je uit. Ben je tussen 25 en 35 jaar? Kom dan ook eten op vrijdag 2 augustus, 6 september of 4 oktober. Dé ideale mogelijkheid om leeftijdsgenoten te ontmoeten.

De ‘Feel Good Food Club’ is ontstaan nadat ‘van Houten&co’ meerdere 20-ers en 30-ers uit Houten tegen kwam met de wens om meer leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Lijkt dit je ook leuk? Je bent van harte welkom op vrijdag 2 augustus om 18.00 uur in het Lokaal op de Putterhaag 2 in Houten. We starten met een drankje en daarna gaan we gezellige samen eten. Vergeet niet om je van te voren in te schrijven.

Deelname kost € 5,- en je kunt contant betalen aan de deur. Voor drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor meer informatie en opgave: Daphne van Dijk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52785385. Opgave is mogelijk tot 29 juli. Eet jij liever vegetarisch? Geef dit dan aan bij de aanmelding.

Kun je niet op 2 augustus? Je kunt je ook alvast inschrijven voor de daaropvolgende editie van vrijdag 6 september of 4 oktober.