dinsdag, 30 juli 2019 10:30

Buurman, bakkie doen?

Dit jaar vieren we Burendag op zaterdag 28 september. Meedoen is heel gemakkelijk en kan al door een koffiemoment te organiseren voor mensen uit de buurt. Daar is niet meer voor nodig dan wat tafels, stoelen, koffie en misschien wat lekkers.

“Deelnemen aan Burendag is eenvoudig”, legt Annekee Bosveld van ‘van Houten&co’ uit. “Zet je stoel op straat en nodig je buren uit om hetzelfde te doen. Met wat drankjes en hapjes maak je het feest helemaal af. En voor je het weet, beleef je een onvergetelijke middag of avond. Burendag is het ideale moment om nieuwe mensen uit de buurt te leren kennen, maar ook om bij te praten met buren die je al jaren kent. Want het leven is een stuk aangenamer als je een goede band hebt met je buren.” 

Meldt je initiatief aan op www.burendag.nl en  www.burendaghouten.nl en je krijgt als aanmoediging een burendagpakket met koffie, bekertjes, een vlaggetjesslinger en een burendagbanner. Doe een briefje in de bus bij de buren en/of nodig ze uit via een buurt app. Succes gegarandeerd!