vrijdag, 30 augustus 2019 09:55

Doe mee aan het Open Podium!

Op 22 september vindt het Open Podium plaats in de Theaterzaal van Aan de Slinger. Kom op zondag 8 september naar de masterclass. Net als voorgaande jaren brengen muzikale talenten uit Houten en omgeving hun zangkunsten ten gehore.

Masterclass zang door Chris Alain
Zing je graag? Ben je een artiest in de dop? Ben je klaar voor het podium? Laat het zien én horen tijdens het Open Podium! Kom op zondag 8 september naar de masterclass onder leiding van Chris Alain (o.a. bekend van The Voice of Holland). Iedereen is van harte welkom. Van jong tot oud, van beginnend tot gevorderd. Tijdens de masterclass zorgt Chris Alain dat alle deelnemers (nog) meer bekend raken met zingen. Er wordt aandacht besteed aan basistechnieken (o.a. ademhaling, houding, timing) en in zingen in harmonie. “Iedereen heeft een eigen unieke stem en dit is een mooi instrument waar je veel mee kan doen!” aldus Chris Alain. De masterclass vindt zondag 8 september van 13.00 tot 16.30 uur plaats in Aan de Slinger. Op zondag 15 september (10.00 en 16.00 uur) vinden er individuele sessies plaats.

Op de middag van het Open Podium, 22 september om 14.00 uur, mogen alle masterclass-deelnemers spetteren op het podium. Iedereen krijgt een rol tijdens deze feestelijke uitvoering. De te gekke live band onder leiding van Chris Alain omlijst de muzikale middag.

Meedoen met het Open Podium of wil je  meer informatie? Neem contact op met Rainier Antonie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Chris Alain is een singer, songwriter en vocal coach, die onder andere samen heeft gewerkt met Ali B, Brownie Dutch, Miss Montreal, VanVelzen, Berget Lewis en Davina Michelle. In 2018 nam hij deel aan het populaire tv-programma ‘The Voice Of Holland’ waar hij hoge ogen gooide bij de kijkers en de coaches!
Dit jaar heeft het Open Podium een interactief karakter. Naast de muzikale talenten is er ook een podium voor het publiek. Zing mee met bekende songs door het Meezingkoor onder leiding van Tom Ruijfrok.
Het Open Podium wordt een middag met muzikaal talent, lekkere muziek en spontane meerstemmigheid.
Tickets à € 5,- incl. drankje zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl Het Open Podium wordt i.s.m. Ework Producties georganiseerd.