vrijdag, 06 september 2019 20:07

Nieuwe locatie voor Energie BespaarCafé op 14 september

Na drie maanden zomerstop zal het Energie BespaarCafé vanaf nu weer iedere 2e zaterdag van de maand haar deuren openen. Vanaf 14 september zal dit op een nieuwe locatie zijn.

Nu we de eerste koude wind al weer hebben voelen waaien, het iedere dag alweer wat vroeger donker is en over niet al te lange tijd de verwarming weer aan gaat, loont het om na te denken over energie besparen, energie opwekken en andere maatregelen die je kunt treffen om je woning duurzamer te maken. De EnergieAmbassadeurs denken graag met je mee en zijn er om je op weg te helpen. Kom bij ze langs in het Energie BespaarCafé en bespreek al je vragen onder het genot van een kopje koffie of thee in het café van de Bibliotheek Houten-centrum.

In het cafégedeelte van Bibliotheek Houten-centrum aan het Onderdoor zitten de energie-ambassadeurs weer klaar om tussen 10.00 en 14.00 uur iedereen te woord te staan met vragen over energie besparen, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning.

Je herkent de tafel van het energie BespaarCafé aan de banner van EnergieRijk Houten.

Kun je niet komen maar heb je wel een vraag? Stuur ons een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.energierijkhouten.nl

Het energie BespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.

Wanneer: 14 september van 10.00-14.00 uur

Waar: Bibliotheek Houten-centrum, Onderdoor 158