maandag, 16 september 2019 21:49

Fiets of Skate jij mee in de Week van het Hospice

Fietsen of skate op zaterdag 21 september 2019 met elkaar of met je bedrijf of je team door het prachtige vlakke landschap van de Kromme Rijnstreek.

De fietsroute is geheel uitgezet door Wielertoerclub Houten ’80 en met GPS te volgen. Een fietstocht die iedereen zonder problemen kan afleggen. Je kunt kiezen voor een tocht van 20 of 40 km.
Of zoek je meer uitdaging in een tocht voor de dunne bandjes. Kies dan voor een toertocht vanaf 70 km tot 140 km.

Of skate jij liever op zaterdag 21 september 2019?
Tussen 11.00 en 13.00 uur kunnen zij starten voor een tocht van 20 of 40 km.
Je sponsort met je aanmelding voor 7 euro per persoon ook het goede doel. De opbrengst gaat naar het Hospice Kromme Rijnstreek.

Voor meer informatie over het fietsen en het goede doel en voor een uitgebreide beschrijving van de toertocht, afstanden en de tijden www.wtchouten.nl
Je kunt informatie aanvragen over groepsaanmeldingen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie en aanmelden over het skaten via www.hssv.nl of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijven kan ook tegen contante betaling ook nog op de dag zelf. Bij de start ontvang je de routebeschrijving.