donderdag, 07 november 2019 12:41

Jordy Hommelberg is beste flexkracht van Nederland

Jordy Hommelberg (23) uit Houten heeft de landelijke verkiezing voor beste flexkracht gewonnen en mag zichzelf een jaar lang Superkracht noemen. Hij werd vandaag verrast op zijn werk met de Superkracht Award 2019 en een reischeque.

Jordy was genomineerd vanwege zijn harde werk, betrouwbaarheid en snelheid. De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! dat op deze manier flexkrachten de waardering wil geven die ze verdienen.

De Houtenaar werkt als medewerker centrale orderinvoer bij Stiho in Utrecht, en is enorm blij met de titel. “Het is heel leuk om bij Stiho te werken. Ik heb deze kans met beide handen gegrepen en ik ben trots om te zien dat mijn harde werk nu beloond wordt met deze Award. Ik merk ook echt dat zowel Actief Werkt! als Stiho blij met mij zijn. Dat geeft heel veel voldoening aan mijn werk!”

Volgens Gerianne Oussoren, vestigingsmanager Actief Werkt! Houten, heeft Jordy de titel meer dan verdiend. “Hij is een ontzettende zorgzame jongen. Jordy is altijd maatschappelijk betrokken geweest in Schalkwijk, het dorp in de gemeente Houten waar hij woont. Door zijn vele vrijwilligerswerk heeft hij kennis en vaardigheden ontwikkeld waar hij in zijn baan nu heel veel aan heeft. Hij is een echte doorzetter en wil dolgraag doorgroeien in zijn functie.”