dinsdag, 19 november 2019 19:52

Rond on Ice 2019/2020

Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond in Houten, “Rond on Ice”. Drie weken lang is er weer schaatspret op de schaatsbaan.

Kom vrij schaatsen, neem deel aan de activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo kunnen dit jaar weer veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van “Rond on Ice” volop genieten op het ijs met schoolschaatsen, mogelijk gemaakt door de Houtense Rotary Clubs. Ook dit jaar zal er weer een mooi dak boven de ijsbaan geplaatst worden.  Door het overdekken kan gedurende de gehele periode worden geschaatst.

Activiteiten
Ook dit jaar zal er bij Rond on Ice op de vrijdagavonden van 19:00 - 22:00 uur weer disco en blacklight schaatsen zijn. Trek iets fluorescerends of wits aan en kom schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige top 40 muziek en flitsende discolichten maken deze avonden extra leuk! En ook aan de competitieve inwoners is gedacht, want na het succes van afgelopen jaar, vindt dit jaar voor de derde keer de Rond on Ice Curling Competitie plaats. Een sport voor iedereen en zeer geschikt om met vrienden, familie of collega’s te beoefenen. Er zullen op 6 curlingavonden, teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde Rond on Ice Curling kampioenstitel. De finale hiervan wordt gespeeld op zaterdag 4 januari 2020. Glühwein, muziek, kerstsfeer en samen op het ijs, winterse pret, een gezellige avond met ze allen! Een team opgeven? Dit kan tot 1 december 2020 via de website.

De Huiskamer van Houten
Het winterpaviljoen naast de ijsbaan zal weer omgedoopt worden tot de “Huiskamer van Houten”, vóór en dóór Houten.  Een gezellige inrichting, waarbij het heerlijk vertoeven is en mensen een gezelschapsspelletje kunnen doen, een krantje kunnen lezen of onder het genot van een hapje en een drankje door de grote glazen wand naar al het ijspret kijken.

Houtense avonden
Streven is om zoveel mogelijk Houtense initiatieven in de “Huiskamer van Houten” te programmeren. Houten kent een bruisend cultureel en verenigingen leven en dit mag zeker niet ontbreken in de “Huiskamer van Houten”.  De Huiskamer van Houten is gratis toegankelijk en het doel is om een gezellig Houtens samenkomen te creëren. Stichting Rond on Ice staat open voor initiatieven, dus mochten er ideeën zijn schroom dan niet om contact op te nemen.

Vrijwilligers gezocht
Rond on Ice vóór en dóór Houten, maar alleen kunnen wij het niet. Daarom zoeken wij gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Mensen met verschillende interesses en kwaliteiten, die er samen met ons een onvergetelijke en succesvolle winter van willen maken. Wij zoeken mensen voor de periode van 11 december 2019 tot en met 08 januari 2020.

Tip: je kunt je alleen inschrijven, maar je vrienden of familieleden zijn ook van harte welkom. Natuurlijk zullen wij dan proberen om jullie gelijktijdig in te roosteren. Alle vrijwilligers kunnen uitkijken naar een supergezellige winter. Ook zin in een superwinter? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en schrijf je in!

Houd de website van Het Rond en de facebookpagina Rond on Ice in de gaten voor meer informatie, openingstijden en het programma.

Website: www.rondonice.nl