vrijdag, 22 november 2019 10:37

Sportgala Houten 2019 open voor aanmeldingen

Op maandag 3 februari 2020 vindt de 9e editie van het Sportgala Houten plaats. Tot ongeveer half december kunnen bijzondere sportprestaties worden aangemeld om in aanmerking te komen voor één van de felbegeerde awards.

Het Sportgala Houten is een feestelijke avond waarbij sporters, sportploegen, vrijwilligers en de sport in Houten in het algemeen in het zonnetje worden gezet en waarbij de sport in Houten geëerd en gewaard wordt. Het Sportgala Houten kan geen succes worden zonder de hulp van alle inwoners uit de gemeente Houten in de zoektocht naar deze bijzondere sportprestaties. Helpt u mee?

De genomineerden en de winnaars worden bepaald door een jury. De jury van het Sportgala Houten heeft elk jaar een andere samenstelling en daarmee kan de voorkeur van genomineerden en winnaars elk jaar weer anders zijn. Denk jij dat je iemand kent met een mooi verhaal en een bijzonder te noemen sportprestatie in 2019, geef diegene meteen op en maak ze bekend bij de organisatie.

Op de website www.sportgalahouten.nl zijn de criteria in de verschillende categorieën en de aanmeldformulieren te vinden. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 december.