zondag, 01 december 2019 08:37

Heel Houten Isoleert

EnergieRijk Houten start haar activiteiten in het winterseizoen met een thema-avond op 11 december 2019 over isolatie en ventilatie, gecombineerd met een collectieve inkoopactie voor diverse isolatie- en ventilatiemaatregelen.

EnergieRijk Houten vervolgt zo haar campagne om zoveel mogelijk inwoners van Houten te inspireren en op weg te helpen naar een goed geïsoleerd huis. Met de warmtetransitie naar aardgasvrij, die steeds duidelijker vormen begint aan te nemen, ben je met een goed geïsoleerd huis namelijk voorbereid op de volgende stap.

Welke isolatiemaatregelen kun je treffen, hoe pak je dit aan en wat zijn de kosten en voordelen? Waar moet je op letten en rekening mee houden en hoe past ventilatie in dit plaatje?

EnergieRijk Houten organiseert op 11 december a.s. een informatieve avond waarop deze vragen en de antwoorden aan bod komen. Ook is er de mogelijkheid daarna meteen in actie te komen via de collectieve inkoopactie voor diverse isolatiemaatregelen, o.a. voor vloer en spouw.

Op deze avond zullen energie-ambassadeurs en bewoners zelf aan het woord komen over het waarom, hoe en wat van isoleren & ventileren. Alle inwoners van de gemeente Houten zijn welkom.

Voorafgaand en na afloop van het informatieve gedeelte kunnen bezoekers zich verder oriënteren op de markt met de leveranciers, het cv-optimalisatieteam en de energie ambassadeurs. Het aanbod van de collectieve inkoopactie is vanaf 11 december te vinden op www.jouwhuisslimmer.nl. Via www.energierijkhouten.nl kun je volgen welke maatregelen aangeboden worden in de actie en wat het programma op 11 december precies inhoudt.

EnergieRijk Houten is een initiatief dat wordt ondersteund door Duurzaam Houten (gemeente) en het Duurzaamheidsfonds Houten.