maandag, 27 januari 2020 19:31

Inschrijving Jeugdpas Sport & Cultuur Houten Blok 3

Van maandag 2 maart t/m 24 april vinden de (kennismakings-)cursussen van blok 3 plaats. Inschrijven kan vanaf maandag 3 februari 16.00 uur via de website: www.sportencultuurhouten.nl.

Door sport- en creatieve lessen te volgen, pikken kinderen veel vaardigheden op die later goed van pas komen. Zo maken ze kennis met al hun mogelijkheden, leren ze waar ze goed in zijn, wat hij/zij leuk vindt en hoe ze dat talent kunnen ingezet. Kinderen krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen, kunnen ze zichzelf beter presenteren en hebben plezier! Hier werkt het aanbod van de Jeugdpas Sport en Cultuur graag aan mee! Er is aanbod voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Ze maken kennis met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater zonder dat ze direct lid hoeven te worden. Deelname aan een cursus kost € 8,-!

Wilt u uw kind laten meedoen aan een cursus maar kunt u de € 8,- deelnemersgeld niet missen? Stichting Leergeld Houten kan de inschrijfkosten van de cursus voor u betalen. Meer informatie over deelname aan de Jeugdpas Sport & Cultuur via Stichting Leergeld staat op deze website www.leergeldhouten.nl

Meer in deze categorie: « Kom gezellig zingen Kom lasergamen »