vrijdag, 14 februari 2020 11:31

Cultuuraanbieders: check je gegevens op www.uitinhouten.nl

!Op www.uitinhouten.nl vinden Houtenaren een compleet overzicht van alle culturele activiteiten in Houten. Op de website staat ook een overzicht van alle culturele aanbieders en hun contactgegevens: de culturele kaart. Natuurlijk verandert er regelmatig wat.

Om goed gevonden te kunnen worden is het belangrijk de culturele kaart actueel te houden.
Daarom een oproep aan alle aanbieders: check je gegevens op www.uitinhouten.nl!

Uit in Houten
De website wordt gebruikt door iedereen uit Houten en omgeving die op zoek is naar iets leuks om te gaan doen. Dat kan zijn een pianoleraar in de buurt voor het volgen van pianoles, een workshop, of het bezoeken van een voorstelling, film of expositie. De site is interactief: wie zelf danslessen of een workshop wil aanbieden, kan zich op de website aanmelden als aanbieder (‘culturist’). Men kan dan een agendabericht plaatsen, een filmpje van de laatste uitvoering laten zien of een nieuw plan presenteren waarvoor men nog op zoek is naar nieuwe partners. Ook kan een bericht via ‘Tip de Redactie’ voordragen worden voor het onderdeel ‘Uitgelicht’.

Wijzigingen doorgeven
Culturele aanbieders die iets willen wijzigen aan hun vermelding op de culturele kaart van www.uitinhouten.nl of toegevoegd willen worden aan de kaart, kunnen dit zelf doen via de website of een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De website is in beheer bij de cultuurmakelaar van Houten, Bea Nederhoff van Aan de Slinger.