woensdag, 02 september 2020 20:12

Meld je aan voor de World Clean Up Day en win een rondleiding op fort Honswijk

Wil je dit jaar in actie wil komen voor een zwerfafvalvrije omgeving? Goed nieuws! Op zaterdag 19 september (World Cleanup Day) en 3 oktober (Schone Lek actie) zijn er weer opschoonacties.

Iedereen mag meedoen: verenigingen, sportclubs of je gaat alleen op pad. Doe mee en maak kans op een rondleiding in Fort Honswijk op 3 oktober.

De gemeente leent je gratis een grijper, handschoenen en een afvalzak uit. Als je 19 september alleen op pad gaat, kun je het opschoonmateriaal ophalen op vrijdag 18 september 8.30 en 14.30 uur bij de gemeentewerf, De Brug 11. Laat deze waardebon zien, als je het gratis materiaal ophaalt. 
Doe je mee met een groep van 5 of meer personen? Dan brengt de gemeente het materiaal op 17 of 18 september bij je thuis. Na de actie halen we het ook weer bij je op.  

AanmeldenAanmelden kan tot 13 september via www.houten.nl/zwerfafval. 

Rondleiding Fort HonswijkWe verloten 25 rondleidingen. Dus geef je snel op. Er staan twee rondleidingen gepland op zaterdag 3 oktober om 12.00 en om 13.00 uur. Voor de lunch zorgen wij.
Ben je gebonden aan je rolstoel? Geen punt, je krijgt een aparte rondleiding om 12.30 uur.

Doe je mee en heb je een grijper thuis liggen? Geef dan aan dat je kans wil maken op de rondleiding. Samen zorgen we ervoor dat de acties coronaproof zijn. We desinfecteren de afvalgrijpers en houden 1,5 meter afstand van elkaar. Z
ie ook: www.nederlandschoon.nl/preventiemaatregelen-corona 

Noteer ook vast de Schone Lek actie in je agenda! Zaterdag oktober om 9.30 uur bij Fort Honswijk. Informatie hierover staat op onze website.

waardebon clean up day