vrijdag, 04 september 2020 12:38

Gluren bij de Buren en de Recycle Fabriek: inzameling plastic in Houten

Op zondag 4 oktober vindt de 14e editie van het festival Gluren bij de Buren in Houtenplaats, met optredens in vele huiskamers en op verschillende publieke locaties. Het festival krijgt een volledig corona-proof jasje, én extra programmaonderdelen en nieuwigheden. Zo is er onder andere in samenwerking met De Recycle Fabriek in Houten aandacht voor duurzaamheid, en de oproep: lever je plastic flessen in! 

Veel mensen in Houten verzamelen al hun Petflessen en leveren deze in bij De Recycle Fabriek (een initiatief van de KrachtFabriek). Onder leiding van Mike maken de mensenv an de dagbesteding er nieuwe producten van, zoals dit jaar het cadeau voor alle deelnemende locaties van Gluren bij de Buren 2020.

De oproep aan heel Houten is: verzamel uw Petflessen en PP-plasticafval en geef het af bij de KrachtFabriek of bij Aan de Slinger. Het inleveren van het plastic kan vanaf 1september in de daarvoor bestemde containers, te herkennen aan de sticker van de KrachtFabriek en Gluren bij de Buren op de klep.

Inzamellocaties:
De KrachtFabriek, Dijkhoeve 1 – De hele week 24/7 – Container staat voor de deur
Aan de Slinger – Maandag t/m vrijdag tussen 09:00-19:00 uur – Container staat in de foyer