maandag, 23 november 2020 12:15

CV de Platneuzen presenteert Corona Prins

Een nieuw carnavalsseizoen stond op het punt van beginnen. CV de Platneuzen zou CV de Platneuzen niet zijn als ze hier geen positieve wending aan zouden geven. Ondanks het ontbreken van grote feesten is er wel een nieuw Prinselijk Corona Trio aangesteld!

Prins Jodokus I, Sjaak Kok, krijgt het aankomende jaar de eer om de vereniging voor te gaan. Aan zijn zijde staat Prinses Linda en aangesteld als rechterhand, Adjudant Floris. De vereniging is enorm trots op de aanstelling van het trio en wenst hen en iedereen een gezond voortvarend seizoen toe.
Er wordt door de vereniging actief gekeken in wat voor vorm er uitdraging van het carnavalschap mogelijk is. Een nieuw carnavalsseizoen stond op het punt van beginnen. CV de Platneuzen zou CV de Platneuzen niet zijn als ze hier geen positieve wending aan zouden geven.

Ondanks het ontbreken van grote feesten is er wel een nieuw Prinselijk Corona Trio aangesteld! Prins Jodokus I, Sjaak Kok, krijgt het aankomende jaar de eer om de vereniging voor te gaan. Aan zijn zijde staat Prinses Linda en aangesteld als rechterhand, Adjudant Floris. De vereniging is enorm trots op de aanstelling van het trio en wenst hen en iedereen een gezond voortvarend seizoen toe.
Er wordt door de vereniging actief gekeken in wat voor vorm er uitdraging van het carnavalschap mogelijk is.