vrijdag, 19 maart 2021 11:21

Weet u iemand voor "Soepie?"

 Bent u ook druk met zorgen? Lijkt het u fijn om een avond niet te hoeven koken en geen boodschappen te doen voor het avondeten? Laat Steunpunt Mantelzorg Houten dit dan een keertje doen! U kunt ook iemand anders aanmelden die mantelzorger is. Op onze website leest u meer over ‘Soepie?’ en kunt u zich aanmelden: https://www.vanhoutenenco.nl/soepie/

De zorg voor een naaste, even langs de apotheek, een bezoek aan het ziekenhuis of een hulpverlener, het huishouden, regelzaken, boodschappen, koken: mantelzorgers hebben het vaak druk. Dan is het fijn als er iets uit handen genomen kan worden. Zelfs als dit iets kleins is, zoals voor één dag niet zelf boodschappen doen voor het avondeten en te koken. 

Steunpunt Mantelzorg Houten van ‘van Houten&co’ wilde mantelzorgers in Houten graag ontlasten én een hart onder de riem steken. Daarom hebben ze op woensdag 24 februari, woensdag 3 maart en woensdag 10 maart voor goedgevulde soep met brood gezorgd voor de mantelzorgers en hun gezin. De soep werd gemaakt door Brasserie &Zo, het Eetatelier en Gewoon Anders en werd op de (bak)fiets bezorgd door de medewerkers en vrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg. Tijdens het bezorgen was er tijd voor een praatje aan de deur. Hoe gaat het? Lukt het allemaal nog? Daarna konden de mantelzorgers zelf de soep opwarmen en aan tafel.