vrijdag, 09 april 2021 17:55

‘van Houten&co’ zet vrijwilligers in de bloemetjes

Welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ werkt samen met ongeveer 500 vrijwilligers in Houten. En daar zijn wij, én vele inwoners van Houten, blij mee!

Sommige vrijwilligers zetten zich in als luisterend oor, brengen mensen samen, helpen bij de huiskamergroepen of bij het Jongerenwerk. Anderen doen boodschappen voor mensen die er zelf op dit moment niet toe in staat zijn of rijden mensen naar de vaccinatiestraat met Automaatje.

En zo kunnen we nog veel meer activiteiten opnoemen. Om de vrijwilligers in de bloemetjes te zetten, ontvingen zij een uitnodiging om vorige week bij bloemenshop De Buxus of bij Fiori Style twee fleurige potjes met blauwe druifjes of gekleurde hyacinten op te halen. Eentje voor zichzelf en eentje om weg te geven aan iemand die het in deze tijd goed kan gebruiken; omdat diegene eenzaam is, een hart onder de riem nodig heeft of wat aandacht kan gebruiken. Het was een groot succes! Velen genieten van het voorjaar in huis.

Deze actie werd gefinancierd met het budget voor de actie #Eenkleingebaar, dat beschikbaar gesteld was door het Ministerie van VWS.
Ben je benieuwd wat ‘van Houten&co’ voor jou kan betekenen? Of heb je interesse om vrijwilligerswerk te doen? Kijk op onze website, www.vanhoutenenco.nl, of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 030-700 1500.

bloem.jpg