vrijdag, 28 mei 2021 14:47

Gezocht: Vrijwilligers voor maatschappelijke begeleiding nieuwe vluchtelingen

Binnenkort komen nieuwe vluchtelingen in Houten wonen. Voor de maatschappelijke begeleiding van deze mensen is ‘van Houten&co’ op zoek naar vrijwilligers die hen willen begeleiden bij het regelen van alle zaken rondom de huisvesting en hen daarna nog een aantal maanden ondersteunen bij praktische zaken, zoals het doornemen van de post.

Het doel van de begeleiding is, dat de vluchtelingen zo snel mogelijk zelfstandig gebruik kunnen maken van de reguliere voorzieningen in Houten en actief deelnemen aan de Houtense samenleving.

Ben jij degene die deze mensen graag wil begeleiden? Neem dan contact met ons op! Uiteraard kunnen onze maatschappelijke begeleiders rekenen op intensieve ondersteuning van één van onze medewerkers. 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Marion Groenewegen, coördinator maatschappelijke begeleiding vluchtelingen bij ‘van Houten&co’, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-7001 500.