vrijdag, 27 augustus 2021 10:01

Haken voor het goede doel

Iedere maandagochtend wordt er in Huis van Houten met een groepje dames gehaakt in de ‘Haak maar aan’ groep. Gezellig kletsend maken zij mooie knuffels. Vriendschappen zijn er al ontstaan en ook activiteiten buiten deze activiteit ondernemen ze gezamenlijk. 

Deze ochtend heeft niet alleen een sociaal doel. De knuffels houden zij namelijk niet zelf; ze worden verkocht voor een goed doel: PlusBus Houten. Wil jij ook een knuffel kopen? Loop eens binnen op maandagochtend tussen 10.00-12.00 uur op de eerste verdieping van Huis van Houten, boven de Bibliotheek aan het Onderdoor.
Je kunt ook een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of van maandag t/m donderdag bellen naar tel. 030 – 700 1500. 

Voor meer informatie over de groep ‘Haak maar aan’, activiteit van ‘van Houten&co’, kun je contact opnemen met Silvia Gerrits via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: « Join Us De Plofsluis PLOFT »